Skip to content

Revolucija d.d. (Revolution inc.), kako privatna “srpska” organizacija organizira revolucije diljem svijeta

Listopad 11, 2011

Bivši sovjetski špijun Jurij Bezmenov na jednom je od svojih predavanja prije četvrt stoljeća izjavio kako ne postoje spontane, “grass root” revolucije. Svaka je revolucija pažljivo i dugo planirana, zahtijeva veliku logistiku, znanje, ljudske i novčane resurse. Ova je njegova izjava to zanimljivija danas kada gledamo “spontane demokratske” revolucije diljem arapskog svijeta i “spontane prosvjede” na Wall Streetu.

Prije stotinjak godina službeni povod za prvi svjetski rat bio je atentat na Franza Ferdinanda u Sarajevu, organiziran od strane srpske organizacije pod imenom Crna ruka.  Danas, profesionalna organizacija iz Srbije “Otpor” čiji je amblem stisnuta crna šaka  priznaje sudjelovanje u organizaciji demokratskih revolucija diljem svijeta.  Stavljam link na odličan dokumentarac (na engleskom) i na propagandni članak u Financial Times-u.

http://www.ft.com/cms/s/2/0ad005b4-5043-11e0-9ad1-00144feab49a.html#axzz1aWRuvg4s

Neki od članova otpora, kako kaže članak, danas su u srpskoj vladi.

“Otpor”:

http://www.youtube.com/watch?v=mBqBSrrTyzo 

Primatelj nagrade ne pita tko je bombardirao Srbiju (uzgred rečeno, nakon što je rat u Hrvatskoj i BiH završio). Slobo je nakon toga završio u Haagu, a Srbiju su, kao i Hrvatsku, preuzeli EU i UN. Budite uvjereni, u EU neće biti demokratskih revolucija (eventualno nereda huligana i domaćih terorista), pa EU jest “demokracija” (što god to bilo).  Eventualno, bit će zahtijevanja prava koje neće biti moguće odbiti.

Nakon narandžaste revolucije u Ukrajini:

 Želio bih čitatelja upozoriti i na cvjetajuće “demokratsko podzemlje” koje operira i u Hrvatskoj u vidu raznih udruga i pojedinaca koje se Hrvatima u glavnim medijima (kada tamo dospiju) predstavlja kao “ljude iz naroda”, legitimnu opoziciju isl. Karakterizira ih prije svega politički korektan (UN) govor, bilo lijevi, bilo desni (što se tiče retorike), bezumni slogani i mutnost deklariranih ciljeva i načina na koji iste misle postići (osim kad zagovaraju nove zakone i traže neka specifična “prava”). Sljedbenici na kraju završavaju instrumentalizirani u svrhu  postizanju nekog mutnog plemenitog cilja- nekog “boljeg društva”, (direktne) demokracije, socijalne države,” vlade stručnjaka?”  isl.. Ono što rade je, uz povremeno gostovanje u medijima, gotovo isključivo bezumno demonstriranje i traženje prava (gotovo uvijek prava) ili pravde, promjenu vlasti isl. Nikad, ama baš nikad ne igraju na razum nego samo na prizemne emocije i osjećaj pripadnosti “pravoj strani”. To rade iz razloga jer im cilj nije privući inteligentne pojedince nego budale u brojevima (korisne idiote) koje će kasnije biti lako iskoristiti u bilo koju svrhu.”Desni”, uz nacionalni, često igraju i na “crkveni sentiment”. 

 Ljevica doduše ima i svoje “intelektualne” slogane i ideologiju klasične i neo marxističke orijentacije (pali i na “desnoj” strani) i ne fali im regruta diljem države. Situacija poslije “revolucije”? Tko još za to pita? No budući da sada žive u demokraciji, narodi oslobođenih zemalja mogu se osloniti na svesrdnu pomoć “međunarodne zajednice”. Valja napomenuti i kako ne uspijevaju sve revolucije, uspijevaju one koje su predviđene da uspiju. Ako slučajno negdje zapne, dolaze osloboditelji u vidu vojske. U nastavku stavljam link i na odlično izlaganje Jurija Bezmenova koji objašnjava osnove psihološkog ratovanja. I još u nastavku, 2 intervjua sa Normanom Doddom, koji će nadam baciti svjetlo na “širu sliku”.

Juri Bezmenov:

Norman Dodd:

povezano:

https://zonasumraka.wordpress.com/2011/08/08/masakr-u-norveskoj-okretanje-unutarnjim-neprijateljima-i-uvertira-za-demokratizaciju-sirije/

https://zonasumraka.wordpress.com/2011/07/17/rat-u-libiji-jos-jedan-korak-svjetske-vladavine-na-putu-ka-totalnoj-dominaciji/

https://zonasumraka.wordpress.com/2011/10/11/eu-zabranjuje-balone-za-djecu/

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: