Skip to content

Pad Hrvatske

Rujan 4, 2011

Hrvatska, kao država, pala je u ropstvo prije nego je rat završio, ako ne i prije nego što je započeo. Nismo se izborili za nezavisnost, pa su nas opljačkali i odveli u ropstvo, nego smo i samo priznanje neovisnosti kupili novim ropstvom i obećanom pljačkom.

Apsolutno se ništa nije promijenilo od vremena Jugoslavije, osim što nama više ne upravljaju kroz Beograd/Moskvu, nego direktno kroz Zagreb/Bruxelles, (Ljubljana/Bruxelles, Beograd/Bruxelles, Skopje/Bruxelles).

Monetarne vlasti smo se prve odrekli, jer novac vlada svijetom. Društveno vlasništvo odmah smo promijenili u državno i privatizirali. Otkuda su novci za to došli? Potpisali smo sve sporazume i dokumente globalne vladavine. Danas ih samo implementiramo.   Svi hrvatski zakoni pisani su vani, uključujući i Ustav.  “Mi” smo ih samo preveli i prepisali te se obvezali da ćemo tako činiti i ubuduće. Kompletni državni aparat potpuno je naslijeđen iz Jugoslavije. Većina stanovništva na ovim prostorima za drugačiji sistem ne zna niti ga može zamisliti. Trenutno se samo radi na njegovoj nadogradnji iz zastarjelog sovjetsko-komunističkog modela u privatno-javni komuni(tari)stički model. Dok nas nadograđuju iz komunizma, zapad je od kraja drugog svjetskog rata nadograđivan iz  “kapitalizma”. Uskoro, ako to već nije slučaj, našim financijama će direktno upravljati MMF. Obrazovanjem upravlja UNESCO, Zdravstvom WHO, HNB-om BIS, gospodarstvom strane banke, korporacije i šuma paradržavnih Agencija, komora i zavoda pod direktnom supervizijom međunarodnih pandana- pod kapom UN-a. Mediji ne služe ničemu osim propagandi.

Ovo je samo nastavak čitavo stoljeće starog plana sinteze zapadnog “kapitalistističkog modela” sa istočnim “komunističkim modelom” u vidu svjetske privatno-javne vladavine.

Više o tome možete pogledati ovdje

http://www.youtube.com/watch?v=YUYCBfmIcHM

http://www.youtube.com/watch?v=7XxgcORB4cA

Novi, nadograđeni sistem bit će potpuno totalitaran, sinteza Vrlog novog svijeta Aldousa Huxleya i 1984.-e Georga Orwella.

http://www.youtube.com/watch?v=GNMffASHcrc 

Na agendi (21) su: praktična abolicija privatnog vlasništva. Ukidanje autonomnih prijevoznih sredstava, praćenje kretanja, ukidanje gotovinskog plaćanja kako bi svaka transakcija bila nadzirana. Redovne inspekcije svega što trenutno smatramo privatnim vlansištvom. Potpuna kontrola nad ljudskom prehranom, tjelesnom aktivnošću, reprodukcijom i međuljudskim odnosima. Ukidanje mesa. Dozvola za svaku ljudsku aktivnost za koju je procijenjeno da za nju treba dozvola. Dozvola = nadzor. Potpuni nadzor komunikacije (cloud computing). Siromaštvo i smanjenje populacije (genocid). Premještanje u koncentracijske UN-ove habitate, Potpuna kontrola uma u sklopu cjeloživotnog obrazovanja i na kraju- ČIP. POTPUNA KONTROLA čitave planete, uključujući sav živi i neživi svijet kroz “internet of things”.

Oglasi

From → Uncategorized

Napiši komentar

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: