Skip to content

Alan Watt- J.Huxley: Man stands alone

Srpanj 17, 2011

Alan Watt
“Cutting Through The Matrix” uživo na RBN-u (#246)

Julian Huxley: „Čovjek stoji sam“

Huxley-evo sveto pismo za novo globalno mi smo.

Sir Julian i Aldous Huxley, aristokratski par,

Propovijedaju nam humanizam, imaju taj dar,

S fetišom za disekciju, živoga i neživoga,

Doživjeli su prosvijetljenje, i pokazali nam svoga Boga

Aldous prestrašio ljude, napisao „Vrli novi svijet“

Brat Julian Humanistički plan, „Čovjek stoji sam“, 

Autoritet za budućnost misli da je baš za pet

Znanstveni diktat za cijeli svijet

Zagovara vladavinu znanstvene klike

doktrinu Malthusa i smrt za ovcolike,

smrt bogova starih, i staromodnih osjećaja

sekularno društvo, logika hladna, i kula Babylona

© Alan Watt Jan. 30, 2009

Petak, 30. siječanj, 2009.

Poem & Dialogue Copyrighted Alan Watt – Jan. 30, 2009 (Exempting Music, Literary Quotes, and Callers’ Comments)

www.cuttingthroughthematrix.com                            www.alanwattsentientsentinel.eu

Proteklih nekoliko tjedana prošao sam mnogo povijesti, a u vezi velikog sistema i njegovih različitih specijaliziranih dijelova. Postoje i dijelovi koji upravljaju političkim sistemom, sa definitivnom i planiranom agendom. Ustvari, danas, mi proživljavamo revoluciju, kako se krećemo prema njihovom krajnjem cilju: svjetskom sistemu. Totalitarnom sistemu, znanstveno kontroliranom, kako su ga zvali Aldous Huxley, Bertrand Russell, i mnogi drugi (svi pripadnici iste grupe): znanstvenoj diktaturi; i to je upravo ono pod čime živimo danas.

Čitava ideja terorizma, kako bi se uveo svjetski sistem, bila je prijeko potrebna, jer inače ne bismo pristali na ovo što nam rade, ne bismo se odrekli suvereniteta tako lako, a pogotovo ne osobnog suvereniteta. Vidite, izgubili ste bilo kakav osobni suverenitet/slobodu pod izlikom terorizma, zaustavljaju vas i pretražuju, kamere vas snimaju gdje god da idete, sve što isprintate na kompjuteru je praćeno, sve što tipkate je nadzirano, sva vaša pošta pohranjena je u velikim bazama podataka godinama, vjerojatno zauvijek; i sve zbog terorizma, zato je to moralo biti napravljeno upravo tako, kako bi svatko mogao biti pod nadzorom dok prolazimo kroz velike promjene, jer oni koji su ih planirali, pisali su o predstojećim promjenama još prije stotinu godina. I, kako će društvo, kako bude prolazilo kroz promjene, morati toliko toga izgubiti/napustiti, i kako će svi postati odsječeni od svijeta oko njih, jer će im sve stvari u koje su vjerovali, i koje su im davale svrhu, biti oduzete. Kad ne ostane ništa za što biste se mogli uhvatiti, postajete bespomoćni i uspaničareni. Prema tome, nama će se morati upravljati kroz promjene, silom ako bude potrebno; i sila će biti korištena, jer jedan dio plana jest masivna redukcija populacije. Po njihovim mjerilima, ne steriliziraju nas dovoljno brzo, i žele ubrzati taj proces. O tome ću govoriti danas, pokazati vam neke od nedavnih članaka i objasniti kako se sve uklapa u postojeći plan.

=== EPP ===

Popunjavamo rupe u povijesti, koje su uglavnom držane u sjeni dok ne postanu prošla svršena stvar, kada se objavljuju, no često puta, kao u ranim 1900-ima objavljeni su članci i knjige o čitavom planu/agendi koji je još tada bio razrađen toliko detaljno, da su znali točno što će gurati u kojoj fazi i u koje vrijeme. 

Ovo me vodi natrag do Benjamina Franklina i ostalih osnivačkih otaca SAD-a, koji su rekli kako oni nikad ne započinju preuranjenu revoluciju: prvo se moraju obaviti sve pripreme, sve mora biti postavljeno, sve snage okupljene i izpropagandirane, to se mora napraviti, indoktrinacija, kako bi znali što im je raditi, koji su im ciljevi, potrebno je osigurati pozadinu, logistiku i tako dalje. Sve se to radi prije nego revolucija započne. Mi već dulje vrijeme živimo kroz revoluciju, i oni koji gledaju vijesti, mogli su vidjeti potpuno stapanje ekonomskog sistema i institucije države, tako da će država, na kraju, uredovati direktno po vašem bankovnom računu i diktirati kako se imate ponašati. Ako ne budete dobri, samo će vam povući novac ili će vam oduzeti pristup vašem novcu, mogu ga nazvati kreditom ako žele, što je Bertrand Russell rekao da na kraju i hoće..

No idu i dalje od toga; kraj privatnog vlasništva je dio plana, to je preduvjet, to je bilo u mandatu svih tajnih društava, prije i poslije Weishaupta, do Alberta Pike-a i komunističkog manifesta Karla Marxa. Svi govore o istome: ukidanju privatnog vlasništva, ne zato jer im se nije sviđalo da bude u vlasništvu elite, nego zato jer su htjeli upravljano društvo, za svakoga, kako bi svatko bio poslušan intelektualnoj eliti, prirodnoj aristokraciji, znanstvenoj eliti. Ovo je povezano sa sljedećim člankom od Yahoo-a i Sky News-a, pa kaže:

Kućevlasnici bi uskoro mogli biti iznenađeni općinskim planom slanja „energetske policije“ u predgrađa kako bi testirali njihovu toplinsku izolaciju.

Najmanje 25 općina planira koristiti toplinske detektore kako bi napravili termalne fotografije domova, u nastojanjima da ohrabre njihove  stanovnike da postanu energetski efikasniji.

Vidite li kako nas treniraju poput životinja? „Ohrabriti“, kad oni to kažu, znači dresirati vas.

Kombiji će prolaziti brzinom od 15-ak kilometara na sat, bez znanja onih u svojim domovima, i pregledavati tisuću domova po satu. Rezultat je termalna slika svake kuće, identificirajući toplinu koja bježi iz propusnih vrata, prozora, zidova i zimskih vrtova. Postoje bojazni kako će privatnost stanovnika biti narušena ovakvom aktivnošću, kojom upravlja kompanija Heatseekers.

Onda vam daju tipičnu propagandu od direktora kompanije Keitha Hewitsona koji kaže:

Sky News-u kako su ove tvrdnje neutemeljene.

To uvijek kažu, zar ne? Mislim, on ipak radi za kompaniju.

Kaže: „to je samo toplinska kamera“

Usput rečeno, oni mogu vidjeti i nalazi li se tko u kući. Pa kaže:

„Ne može vidjeti kroz ciglu ili staklo“

Pazite se vi koji živite u drvenim kućama.

„Fotografije prikazuju hladna područja kuće u plavoj i zelenoj boji i toplije temperature u bijeloj, žutoj i crvenoj. Jednom kad su kuće fotografirane, slika je dana vlasnicima kako bi vidjeli gdje se rasipa energija.“

Treniraju vas kao male loše ljude, kao djecu. Vaša je krivnja ako ste kupili staru kuću, znate onu kojoj je potrebna renovacija; to znači da ste vi u njihovim očima izgubljen slučaj. Takve kuće uglavnom kupuju mlađi ljudi. Je li vaša krivnja što je ta kuća napravljena prema standardima svojeg vremena? Vlada je tada propisivala standarde, zašto sada vas kažnjavaju?

Mr Hewitson rekako je kako bi vlasnici kuća morali pripaziti, jer za svake 3 funte grijanja, čak do jedne funte može otići u vjetar.

Drugim riječima, ovo je vladin mandat: 

Tajnik za energiju i klimatske promjene Ed Miliband pozdravio je novi pristup, jer vjeruje kako finalno rješenje leži u obilasku od vrata do vrata.

Pa, znate itekako dobro, da puštate državu da živi u vašoj kući, jer to je smjer u kojem se krećemo. Posljednjih par dana, spomenuo sam da imaju i prehrambenu policiju koja želi doći pregledati vašu hranu, pod izlikom da vam mogu objasniti što je to rok trajanja, kad istječe i tako to. To je naravno zato da bi vas dresirali na to da vam ulaze u kuću i gledaju što jedete. To je prava svrha, jer ovo je čisto vrijeđanje inteligencije, da nas ovako tretiraju, i ljudi ne bi trebali surađivati sa ovakvim boleštinama. Tome neće biti kraja, ići će sve dalje i bit će sve gore, i tako je i zamišljeno. Napomenuo sam također, da je velika religija koja upravlja svijetom obećala da će uvesti vegetarijansko svjetsko društvo. Alvin Toffler imao je to u svojoj knjizi Treći val, rekao je da će sistem koji uvodimo biti vegetarijanski, i da to tako mora biti, jer je držanje stoke označeno kao preskupo i energetski neefikasno, što je farsa. Sjetite se kako su začetnici ideje globalnog zatopljenja, osnivači Rimskog kluba, u svojoj knjizi Prva globalna revolucija napisali kako su u potrazi za načinom na koji bi ujedinili čovječanstvo i ustanovili globalni autoritet došli do ideje globalnog zatopljenja; rekli su kako će to odgovarati, od mnogih stvari koje su imali, rekli su da će ova najbolje odgovarati.

Ovo je članak iz Guardian-a. Ponedjeljak 26. siječanj 2009. kaže:

Bolnice će skinuti meso sa jelovnika u nastojanjima da smanje emisije ugljičnog dioksida.

Jelovnici bez mesa bit će uvedeni u bolnice kao dio strategije smanjenja emisija stakleničkih plinova Državne zdravstvene službe.

Ovo će vrijediti za čitav Britanski Commonwealth;. ja ga još uvijek zovem Imperij jer to i jest, s centrom u Londonu.

Plan da se pacijentima ponudi jelovnike koji ne sadržavaju meso dio je strategije koja će biti objavljena sutra i koja će uključivati preporuku zatvaranja odjela opće kirurgije za vanjske pacijente. Kirurzi bi umjesto toga ljude operirali u ambulanti njihovog liječnika opće prakse.

Sve usluge režu do kosti, kako napreduju sa svjetskom agendom; i znate, o tome su pisali još prije stotinu godina. Rekli su kako će ustanoviti službe koje će s vremenom postati autoriteti nad ljudima, postepeno početi otkazivati  usluge i ustanoviti standardiziranu minimalnu skrb na svjetskoj razini, to stoji i u Povelji UN-a. Možete biti sigurni da će u potpunosti slijediti svoje direktive. Plan se nikad ne mijenja. Pa kaže:

Neki će prijedlozi vjerojatno biti smatrani kontroverznima od strane grupa koje zastupaju pacijente, pogtovo pokušaji da se ukine meso i smanji upotreba automobila. Planovi za višestruku uporabu neke opreme dižu i zabrinutost oko infekcija  superbakterijama poput MRSA.

Ovo vam daje neku ideju o tome što rade, kako sve započinje, i kako će se širiti do točke kada će biti u vašim domovima i zapovjediti vam: „Ne smijete pojesti ovaj komad mesa!“ ili će vas globiti ako imate nešto mesa. To definitivno dolazi.

Evo jedan primjer dijalektike koju koriste; dijalektički proces razumjet ćete kad vas udare sa dvije suprotnosti odjedanput kako bi izazvali konflikt.

Ovo je iz Wiseup journala 27. siječnja 2008.

Donji citati, preuzeti iz članaka od strane AFP-a, CNN-a, MSN-a, BBC-a, Daily Mail-a i vojske, mogu vam, ili ne moraju, pomoći spojiti točke za daljnje istraživanje. Moto je rušenje društva i dobra zarada na tome.

Daily Mail 27. siječanj 2009.-e:

Roditelji bijesni oko letaka o kanabisu dijeljenih po školama.

Bijesni roditelji traže uklanjanje knjižica o kanabisu iz škola za koje tvrde kako reklamiraju drogu.

„Upoznajte kanabis“ knjižice dijeljene tinejdžerima koji su se pripremali za osnovnoškolsku maturu (GCSE) uključuju savjete kako najbolje konzumirati travu, da li upotrijebiti boce, i kako smotati joint.

Tek na 14-oj od 20 stranica čitatelji su obaviješteni kako je kanabis u stvari ilegalan.

Vidite, prvo vas navedu na to da kažete „Vau, ajmo probati“, i onda, preko polovice vam kažu da je to ustvari ilegalno.

Neposredno prije informacije da maloljetnici mogu biti uhapšeni tri puta prije nego dospiju na sud.

Dali su im mig, vidite.

Uključuje trošak za raspršivače koji su „manje riskantni“ i upozorenja kako ne treba koristiti previše papira za motanje jointa.

Knjižica započinje govoreći mladima o „efektima, uporabi, rizicima, i kako ih izbjeći“

Kako izbjeći rizike, ha?

I informira mlade o tome da ih marihuana „može opustiti“ i da „muzika može zvučati bolje“

Što je ono Huxley rekao? „Što je loše u drogiranju ljudi?“ Aldous Huxley, što ima loše u tome? Tako su lakši za upravljanje. I to nije prava poanta ovog članka, poanta je u tome, da dok ovo guraju mladima, u isto vrijeme podižu kazne za ilegalno posjedovanje, pa je to pravi procvat za zatvorsku industriju. Vidite kako vas hvataju sa oba kraja? S jedne strane ju zagovaraju, a s druge vas kažnjavaju. Zanimljivo, zar ne? Tehnike koje se upotrebljavaju.

Vratimo se velikim igračima u ovom sistemu, koji su sistem pokrenuli, korak po korak, još davno; i ovo je jedan od njih. Knjiga se zove Čovjek stoji sam, i napisao ju je Sir Julian Huxley; ne Thomas Huxley; svi su oni ista porodična linija i vrlo slična Darwinima, siguran sam da su se i oni križali samo sa jednom drugom obitelji. Čovjek stoji sam… sad, Julian Huxley bio je osnivač UNESCO-a, jedan od, s ciljem stvaranja svjetske kulture kroz indoktrinaciju mladih diljem svijeta u jednaku kulturu, tako da budu prijemčivi za novi sistem koji planiraju uvesti. Reći ću vam što je napisao u svojoj knjizi nakon kratke pauze.

=== EPP === 

Pozdrav, narode, ja sam Alan Watt i režemo kroz matrix, bavimo se Sir-om Julianom Huxleyem, bratom Aldousa Huxleya, i oni koji su pročitali Vrli novi svijet mogu posvjedočiti kako je on vrlo točno predvidio budućnost, zato jer je tako bilo planirano. O genetičkom inžinjeringu raspravljali su još u 1930-ima i mnogo prije toga. Čitava obitelj, od Charlesa Darwina, a Thomas Huxley bio je njegov najbolji pajdaš i Darwinov buldog, šampion darwinizma.. Cilj je bio uništiti religiju, to je bio mandat Humanističkog društva, i to su u najvećoj mjeri i postigli,. A sada nas uvode u transhumanističku fazu. Svi smo prihvatili humanizam jer smo svi dehumanizirani, vidite, i o tome je Julian Huxley pisao u svojoj knjizi iz 1926.-e.

On je također bio dobitnik UNESCO-ove Kalinga nagrade, bio prvi generalni direktor UNESCO-a, za kreiranje standardne svjetske populacije kroz indoktrinaciju. Darwinova medalja Kraljevskog društva 1956.-e, Darwin-Wallace medalja Linnaen društva 1958.-e- Iste je godine dobio i viteštvo., postavši Sir Julian Huxley. Također kaže kako je odlikovan od strane Lasker fundacije, zanimljiva grupa za pogledati. Ponovno, sve ove velike fondacije usko isprepletene s ovakvim tipovima. Lasker fundacija, u istoj kategoriji kao i Planirano roditeljstvo (Planned parenthood) i svjetska populacija. Planned parenthood bavi se redukcijom populacije, to mu je oduvijek bila svrha.

I tako, što je napisao u svojoj knjizi Čovjek stoji sam? Razumijete da je ovo potpuna religija. Humanizam je religija, i kao sve religije, ima svoj cilj i sistem vjerovanja, vjeruje u Evoluciju. Oni također, unutar vlastitih krugova, govore o tome kako su oni najevoluiraniji tipovi, prirodna aristokracija, intelektualna elita; i zato jer su se otarasili svih ostataka Boga ili Bogova, ne postoji ništa što bi im stajalo na putu, jer čovjek je Bog. I oni, budući da su najevoluiraniji od svih ljudi, su najviši bogovi koji imaju pravo oblikovati svijet prema svojim zamislima; i u neku ruku su i u pravu, jer ako nitko neće, netko drugi hoće, pa su oni ti koji će to napraviti. Čovjek stoji sam, str. 268:

U ovom trenutku, postoji mnogo načina na koji vrijednost može biti izgubljena jer nije iskorištena ili čak niti uočena.. Broj istančanih individualnih umova koji nisu u prilici srcem i dušom priključiti se nekoj korporativnoj organizaciji u stalnom je porastu; oni na kraju završavaju pre-individualizirani.

Vidite, individualnim ljudima ne može se upravljati i to im je oduvijek bio najveći problem, zato su i stvorili, i to sam već prije objasnio, timski rad, sve je u timu, u grupnoj organizaciji. Dalje:

Organizaciji u kojoj se pojedinac može izgubiti i okusiti samo-žrtvovanje

Vrlo važan dio. Zapamtite, služba svijetu je veliki dio cijele priče.

Žrtvovanje i korporativni napredak najvećim su dijelom iracionalni kao i političke stranke, ili posvećeni zastarjelim i jednostranim idejama poput većine crkava, ili javnih škola,

Tu govori o privatnim školama

koje ohrabruju djetinjaste lojalitete; ili kao u grupnom naporu u sportu, zadovoljavaju samo ograničeni dio ljudske prirode.

Razmislite, ovo je napisano 1926:

Jedan od stvarnih zadataka humanizma kako ga ja vidim jest razviti organizacije koje će zadovoljiti potrebu za korporativnom akcijom i lojalnošću– 

Sad, znate vrlo dobro da je ovo razlog zašto su doveli Bernaysa i svu tu kliku da pokrenu cijelu stvar, koja se proširila kroz cijeli poslovni sektor; timski duh, lojalnost i tako dalje.

Želju da se bude od koristi – i koje će pružiti odušak za samo-žrtvu, kao i za intelektualne aspiracije.

Njegov prijatelj, H.G. Wells, jednom je opisao takvu organizaciju u svojem Novom samuraju, vrijedno čitanja, usput, oni govore o onima koji će upravljati sistemom  budućnosti.

Uspjeh koji bi mogle postići već je nagoviješten takvim nesavršenim organizacijama poput izviđača.

Govore o upotrebi grupa za mlade, izviđača i raznih pokreta mladih u srednjoj Europi, popu Hitlerove mladeži i Komunističke lige mladih.

Mislim da bi bilo moguće izgraditi shemu takve vrste povezanu sa obrazovanjem…

Ovo je mnogo prije nego je postavljen UN, gdje je on postao čelnik organizacije (UNESCO) koja će stvoriti (je stvorila) kulturu mladih za cijeli svijet, standardizirano obrazovanje, što je samo oblik indoktrinacije..  

…iako je u ovom trenutku većina onih koji već nisu posvećeni nekoj organizaciji previše sramežljiva da bi pokazala entuzijazam za (neuobičajeno) planiranje po ispravnoj liniji i u ispravnim razmjerima. Činjenica jest kako se nijedna zajednica još nije ozbiljno posvetila zadatku Znanstvenog humanizma.

Sjetite se, njegov je brat, u svojim knjigama, govorio o nadolazećoj budućnosti, gdje će znanost upravljati čitavom planetom, gdje će oni biti novi Bogovi. On to naziva znanstvenom diktaturom i nije vidio nikakav razlog zašto bi nešto takvo bilo nemoguće; naravno da nije, jer je bio dio masivne grupe koja je ju je planirala uvesti. Dobro organizirana, dobro financirana, s točno određenim ciljem; pa je napisao Vrli novi svijet i Vrli novi svijet II; i ovdje imamo njegovog brata, Sir-a Juliana, gdje se obraća znanstvenoj zajednici, za koju je ova knjiga namijenjena, i koja bi to trebala ostvariti. Nastavit ću sa knjigom, jer u njoj ima jako zanimljivih stvari, nakon kratke pauze

 

=== EPP ===

Zdravo, narode, ja sam Alan Watt, i režemo kroz Matrix, čitamo knjigu Juliana Huxleya. Zapamtite također, on je bio suosnivač World wildlife fund-a (WWF). I to je dio toga, jer znali su već prije stotinu godina, da će na kraju uvesti sistem i dresirati nas, kroz više generacija, kako nismo ništa posebniji od bilo koje druge životinje, ili insekta, na ovoj planeti. Sve je to dio Humanističke agende, i uistinu su u tome bili vrlo uspješni, Earth summit Mauricea Stronga vrti se oko iste filozofije, kao i svi oni koji su došli nakon njega; sve je to dio iste mreže koja radi na istom planu već jako dugo, s punim financiranjem, dobro obučeni i koji su imali pristup svim medijima i koji izbacuju knjigu za knjigom za knjigom.

Oni su ti koji su trenirali, i u ovom trenutku treniraju najradikalniju vojsku ikad, za konzervaciju, zelene, koji će maltretirati ljude, i misliti kako čine uslugu svijetu, jer će biti tako teško indoktrinirani u spašavanje svijeta, od zlih starijih generacija i tako dalje.

Na stranici 269, Sir Julian kaže ovako, jer znali su tada, u 1926.-oj, da će osnovati takvu organizaciju:

Je li moguće planirati takvo tijelo koje će plijeniti entuzijazam i usmjeriti odanost na način na koji to čine mladi religijski redovi, no koje neće pastu u zamku religijskog dogmatizma i neće greškama u svojoj organizaciji otklizati u konzervatizam ili svjetovnost koje su uobičajena sudbina tako mnogo redova?

Govori o uspostavljanju sistema; tada su imali razne ideje; Zemljina vojska (Earth army) bila je jedna od njih, koja se nanovo pojavila u 1990.-ima, Zemljina vojska, to je termin koji su upotrebljavali za svjetski zeleni pokret, čitavu „spasimo planetu“ ideju i danas je združena sa farsom globalnog zatopljenja.. Kao što sam već rekao, potpuno je nebitno ako vrijeme bude takvo da se svi smrznemo na smrt, i dalje će vikati „globalno zatopljenje“, zato jer nikad ne mijenjaju svoj plan, nikad.

Stranica 270.: 

Postoji li način za iskorištavanje ove rezerve moralne snage na kontrolirani način, bez oblikovanja iracionalnih predrasuda ili divljeg fanatizma, morala, religioznog ili domoljubnog?

Sve je to trebalo odbaciti, vidite; i to je i spomenuo u knjizi, da će uništiti svu moralnost

O ovome, kao i o stotinama sličnih pitanja, ne znamo ništa. Gradimo laboratorije da bi testirali kako možemo iskoristiti i koncentrirati električne, kemijske i fizičke sile; no srodni problem iskorištavanja i intenziviranja latentnih sila i aktivnosti ljudske prirode

To ste vi, svi vi, vaš um i sve ostalo.     

tek smo počeli sagledavati.

Zato su se stvarno bacili na posao sa psihologijom i biheviorizmom, ista skupina stoji iza svega. Pa kaže:

Znanstveni humanizam je protest protiv natprirodnog: ljudski duh, sad u individualnom, sad u korporativnom aspektu, izvor je svih vrijednosti i najviša poznata stvarnost. To je protest protiv jednostranosti i fiksnosti; ljudski duh ima mnogo strana i ne može biti vladan nijednim pojedinačnim pravilom; niti može biti ograničen u novim saznanjima u avanturi vlastite evolucije. On inzistira na tome da znanstvena metoda može biti primjenjena na ljudski život kao što je do sada bila primjenjena, s velikim uspjehom, na neživu materiju, i na životinje i biljke—

Svrstavaju nas u istu kategoriju kao životinje i biljke. To su tehnike koje će koristiti u proučavanju ljudske vrste, i u kontroli ljudske vrste, i on u tome ne vidi nikakav problem. Pa kaže:

Znanstveno istraživanje, studija i analiza, popraćena sve većom praktičnom kontrolom,

„Popraćena sve većom praktičnom kontrolom“: jednom kad prouče vas i cijelo društvo, onda će vas ova znanstvena diktatura staviti pod svoju praktičnu kontrolu, to je bila svrha.

On inzistira na ljudskim vrijednostima kao normama za naša stremljenja, no jednako inzistira na tome da se one (vrijednosti) ne mogu prilagoditi u ispravnoj perspektivi i razmjerima osim kao dio slike svijeta koju nam pruža znanost

Znanost će biti nova religija, što god oni kažu bit će sveto pismo i bolje vam je da u to vjerujete. Čitava svrha izučavanja ljudi bila je kontrola nad ljudima, i danas smo svi kontrolirani. Ovo su isti veliki „think-tank“-ovi koji financiraju političke stranke, i koji savjetuju političke stranke.

On shvaća da su ljudske želje i aspiracije motivacijska sila života, no inzistira na tome da nijedan dugoročni i sveobuhvatni cilj čovječanstva ne može biti ostvaren osim uz pomoć sporih i impersonalnih metoda, sistematskog planiranja, ekperimentalnog testiranja koje može pružiti samo znanost.

Brišu svaku religiju sa puta i na kraju će oni biti jedini. To je standardno, kako se uzdiže novi Bog, on uvijek mora biti iznad svih starih Bogova. To je standard.

Stranica 271, nastavak:

U svojem terminu „Znanstveni humanizam“ odlučio sam dati naglasak znanosti nasuprot svim ostalim ljudskim aktivnostima iz jednog jednostavnog razloga: u ovom trenutku, znanost je u opasnosti da se nađe na marginama kao što je to bio slučaj sa organiziranim religijama prošlosti; i samo uz postavljanje znanosti na njezino pravo mjesto u humansitičkoj shemi možemo izbjeći ovaj opasni dualizam. No ako se znanost mora čuvati od nastojanja da postane diktator,

To je točno ono što je rekao njegov brat (Aldous) u intervjuu koji je dao na Berkeley-u. Rekao je kako nema razloga zašto ne bi postojala znanstvena diktatura. Ovo je njegov brat (Julian). Kaže:

onda se i druge ljudske aktivnosti moraju čuvati od ljubomore koja bi probala spriječititi njihovo pokretanje.

Drugim riječima, znali su da će postojati veliki otpor od strane ustaljenih religija.

Jedinu važnost koju možemo prikačiti čovjekovom mjestu u prirodi jest da je on, sa ili bez svoje volje, dio ogromnog evolucijskog eksperimenta

Tako oni nazivaju život: evolucijski eksperiment:. 

pomoću kojeg život može postići nove razine dostignuća i iskustva. Bez bezličnog vodstva i efikasne kontrole koju nam pruža znanost, 

Bezlična zapamtite, i efikasna. Drugim riječima, neljudska, bezlična i efikasna kontrola koju pruža znanost,

Civilizacija će ili stagnirati

Ovo im je kletva; ljudi na ovome svijetu koji su još uvijek potpuno samostalni i nezavisni, jako malo njih u nekim plemenima, njih mrze. Nazivaju ih „stagnirajućim“ i „kolabiranim“ društvima: 

I ljudska priroda neće moći napredovati 

Vidite opet ovu čudnu stvar oko napretka. Cijela evolucijska vjera jest u tome da još uvijek postoji neki viši cilj, cilj prema kojem se krećemo. Kao i sve ostale religije i ova ima svoj cilj. U starom kršćanstvu to je bio vječni život, ako ste bili dobri u ovom životu, poštovali sva pravila, molili se svojem Bogu, borili se i slušali itd. mogli ste se nadati životu poslije smrti., to je bio cilj. Ovdje, planiranje se vrši stoljećima unaprijed, i kažu vam što je cilj. 

Bez bezličnog vodstva i efikasne kontrole koju pruža znanost, civilizacija će ili stagnirati ili kolabirati, i ljudska priroda neće biti u stanju ostvariti napredak prema realizaciji svoje evolucijske sudbine

Ovo nije nagađanje ovih ljudi, oni ne nagađaju. Na stranici 276, nastavlja ovako:: 

Specifična situacija koja konfrontira religiju zapadne civilizacije jest ova: koncept Boga dostigao je granice svoje korisnosti.

Nekad je to bilo vrlo korisno ovim momcima, i definitivno su to jako dobro iskoristili. Pogledajte pisanja Adama Weishaupta,  o kojima sam govorio neki dan.

Ne može dalje evoluirati. Natprirodne moći stvorene su od strane ljudi kako bi mogli nositi breme religije. Od difuzne magijske mane do osobnog duha, od duha do bogova, od bogova do Boga- grubo govoreći išla je ta evolucija. Specifična faza te evolucije koja nas zanima je faza bogova. U jednom periodu Zapadne civilizacije bogovi su bili potrebne fikcije, korisne hipoteze za život

Na stranici 277. kaže: 

Napredak prirodne znanosti, logike i psihologije, doveo nas je do stupnja na kojem Bog više nije korisna hipoteza.

Sad, vjerojatno ćete primjetiti kako su u nekim većim gradovima u Velikoj Britaniji i sjevernoj Americi (ovo je pokušano i u Zagrebu op. prev.) voze autobusi sa posterima poput Nema Boga, naviknite se na to i to je stavljeno od strane Humanističkog društva. Ovo je dio trajućeg rata i stvorit će oblik apatije, što je i spomenuto u ovoj knjizi, u 1926.-oj, i bili su neumorni, neumorni u ovom ratu da očiste čovječanstvo od „svih praznovjerja“, kako bi pristali na to da nama znanstveno upravljaju eksperti.

Prirodna znanost odgurnula je Boga sve dalje, dok njegova funkcija vladara i diktatora nije nestala i pretvorila ga u prvi uzrok ili neki neodređeni generalni princip. Shvaćanje da je magija krivi princip, i kontrola postignuta znanošću i njenom primjenom, otklonila je značenje i svrhu ritualne žrtve i molitve. Analiza ljudskog uma, otkriće njegovih moći projekcije i ispunjenja želja, njegovih podsvjesnih i nesvjesnih represija, čini nepotrebnim vjerovanje da je konverzija i slično posljedica nekakve vanjske snage duha i neznanstvenim pripisivanje unutarnje snage i vodstva Bogu.

Na stranici 278, nastavlja po istoj liniji; stvarno ima užasno mnogo za reći o Bogu:

Ako dopustite teizam bilo koje vrste, logični ishod je monoteizam. No zašto uopće teizam? Zašto vjerovati u natprirodna bića koja stoje u nekoj vezi sa ljudskom sudbinom i ljudskim aspiracijama?

Ovdje imamo čovjeka sa potpunom i fatalnom vjerom u evoluciju, i sudbinu, sudbinu koji će oni postići, to je njihova vjera.

Teistična vjera ovisi o čovjekovoj projekciji vlastitih ideja i osjećaja na prirodu: to je personifikacija ne-personalnih fenomena. Personifikacija je glavna premisa Boga. No to je samo pretpostavka, i to takva, iako korisna u prošlim vremenima, koja je danas nepoželjna, jer stvara više problema nego što ih rješava. Religija, kako bi nastavila svoju prvorazrednu važnost u životu zajednice, mora odbaciti ideju Boga.

Zato gledate one plakate posvuda. 

Ili ju u najmanju ruku delegirati na/u podređen položaj, 

Vlade/države to su radile otkad je ova knjiga objavljena, 1926.-e, osiguravajući da vjera ima sve manje za reći po bilo kojem političkom pitanju. Kaže:

Kao što se dogodilo magičnim elementima u prošlosti. Bog, zajedno s bogovima, anđelima, demonima, duhovima i ostalim duhovnim je ljudski proizvod, koji neminovno proizlazi iz određene vrste neznanja i određene razine bespomoćnosti čovjeka u odnosu na njegov vanjski okoliš. Bog jednostavno blijedi, kao što je i vrag izblijedio prije njega, i panteoni antičkog svijeta i nimfe i lokalni duhovi.

Znate, kad zađete u pozadinu ovog čovjeka, prilično je slična Darwinovoj, vrlo je zanimljivo vidjeti usporedbu njihovih obiteljskih stabala. I on dolazi iz duge loze ljudi koji su sjeckali životinje i insekte i ostale stvari i bili time jako fascinirani. To je ono što su radili, sjekli stvari u komadiće, pokušavajući pronaći veliki skok naprijed između vrsta. I samo su nastavili sjeckati.

Sir Thomas, njegov djed, Darwinov pajdaš, bio je podučavan od strane čovjeka koji je kupovao mrtva tijela od Burke-a i Hare-a koji su bili obješeni za iskapanje tijela na grobljima i prodavanje medicinarima koji bi ih onda rezali na komade. Mnogo je užasa u povijesti ovih likova i mentalna bolest je potpuno nasljedna, i u muškoj i u ženskoj liniji, toliko su srođeni. Neki od njih su počinili samoubojstvo, to je zapanjujuće, i ovo su momci koji su u velikim,bogatim, važnim grupama, dobro financirani, planirali našu budućnost, u kojoj danas živimo. Zapanjujuće, Str. 279:

Nestanak Boga znači preoblikovanje religije, preoblikovanje fundamentalne naravi. To znači snošenje konačne odgovornosti koja je prethodno bila gurnuta na Boga. Koje su to odgovornosti? Prvo: odgovornost za nastavljanje faze tajni svijeta i vlastitog neznanja. U prijašnjim vremenima taj je teret bio pripisan božanskoj providnosti: „Čudni su putevi gospodnji“

Danas to pripisujemo vlastitom neznanju, i suočavamo se sa mogućnošću da će krajnja istina zauvijek ostati izvan našeg dosega, zbog limitacija koje nam nameće vlastita priroda. Sljedeće: odgovornost,  

Ovo je bitan dio, svi su bitni:

Odgovornost za dugoročnu kontrolu sudbine

Uvijek govore o toj sudbini, masoni su je zvali Božanska providnost, u vrijeme kada su svi bili samo u masonskim pokretima koji su bili vrlo aktivni u 19.-tom i ranom 20.-tom stoljeću. Kasnije su je preimenovali u „sudbinu“. 

Koju više ne možemo dulje prebacivati na Boga gospodara. Mnogo toga što je teistička religija ostavljala božjoj volji izvan je naše moći: no naše znanje daje nam moć kontrole nad vlastitom sudbinom i sudbinom planeta kojeg naseljavamo, unutar širokih granica.

On govori čak i o kontroli vremena, usput, u ovoj knjizi; i onda nastavlja sa nečim što je našlo svoj put ravno u Zemljinu povelju (Earth Charter) u 1990.-ima.

Jednom riječju, mi smo nasljednici evolucijskog procesa, i kao svi nasljednici, odgovorni za svoje nasljedstvo.

Ovo je Maurixe Strong stavio u Povelju planete Zemlje mnogo godina kasnije, sve je to ista religija. Str. 280:

Kolaps natprirodne teologije bio je popraćen, na prvom mjestu, kolapsom natprirodnih moralnih sankcija, 

Razumjeli su da ćemo proći kroz fazu gubljenja svih tradicionalnih moralnih standarda.

sankcija, i nakon toga apsolutne baze/osnove morala. 

Tome svi možemo posvjedočiti, jer su kontrolirali kulturu cijelim putem kroz ovu masivnu fazu. Govorio sam o industriji kreacije kulture, i danas smo završili sa leševima koji vise na žicama (Bodyworlds, Bodies revealed isl. izložbe) To je bio dio procesa dehumanizacije. A vi mislite kako se stvari jednostavno događaju same od sebe i kako su međusobno nepovezane? Ne, sve je to povezano, i finacnirano iz istih izvora, i jednom kad izbacimo kroz prozor sav moral, kaže:

Ovo mora biti smatrano, u slučaju nastavka civilizacije,  ireverzibilnim procesom.

Jednom kad izgubite sve smjernice, ne možete ih više vratiti i za to su se pobrinuli, jer neće dopustiti ponovno izbijanje starih religija koje su davale moralne smjernice za život.

Možemo, doduše, otići i korak dalje. Vidjeli smo kako je raspad tradicionalnih religija bio uzrokovan rastom čovjekovog znanja i njegove kontrole nad svojim okolišem. No biolozi razlikuju vanjski i unutarnji okoliš. 

Onda vam drži predavanje o krvi, kako se krv pumpa kroz tjielo i sve ostalo.

Sad, najvećim dijelom knjige, do ovog dijela ovdje, vidi religiju kao objektivni problem, to je naslov ovog poglavlja, većina knjige je treniranje novaka, ako ju čitate, u vjerovanje da ste vi još samo jedna niža vrsta na planeti, to je čitava svrha, i tehnika indoktrinacije. Pa kaže na str. 282: 

Uz pomoć naše analize analize prirode i funkcije religije, možemo postaviti neke definitivne tvrdnje…

Sad, ovo možete odnesti u banku, jer on predviđa ono što će se dogoditi, ne zato jer ima kristalnu kuglu, nego zato jer je tako planirano, a što je predvidio reći ću vam nakon ove pauze.

=== EPP === 

Pozdrav, narode, ja sam Alan Watt i režemo kroz matrix čitajući Čovjek stoji sam Juliana Huxleya, brata Aldousa Huxleya, osnivača UNESCO-a za Ujedinjene narode. Dao je mandat kako indoktrinirati milione djece diljem svijeta prema ciljevima o kojima ovdje govorim, i u tome nikako nije bio sam, pripadao je istim organizacijama koje sam spominjao u proteklih nekoliko tjedana. Sve su one ustvari jedna velika organizacija. Pa kaže:

Uz pomoć naše analize analize prirode i funkcije religije, možemo postaviti neke definitivne tvrdnje o budućnosti

Tojest, o onome što su planirali:

Proročanstvo znanosti o budućnosti religije jest da će religiozni impuls progresivno biti sve više usmjeren prema organizaciji društva,

To je ono što imate danas: komunitarizam. George Bush stariji bio je prvi koji je otvoreno upotrijebio taj naziv, nije ga nazvao komunizmom, nego komunitarizmom.

Što će, u skoroj budućnosti, značiti organizaciju društva na bazi nacija ili regionalnih skupina. 

CFR, Royal Institute of International Affairs, ponovo vidite regionalne integracije. Onda na strani 283. kaže: 

Pravo razumijevanje i kontrola sila i procesa aktivnih u ljudskim društvima sljedeći je veliki zadatak postavljen pred znanost;

Proučavaju društvo kako bi nas sve mogli kontrolirati.

I primjena znanstvenih dostignuća na ovome polju imat će za svoj cilj ono što možemo nazvati Socijaliziranom državom.

Socijalizirana država, govori o svjetskoj državi, uput, socijalizirana država, svijet upravljan od strane stručnjaka, birokrata, i znanstvenika.

Religiozni impuls, i sam jedna od društvenih sila koje moraju biti u potpunosti savladane i kontrolirane,

Također su koristili religiozni impuls kako bi stvorili zeleni pokret

svoj će odušak sve  više nalazati u promicanju ideala Socijalizirane države.

Sve ste to vidjeli, cijeli plan se dogodio za vrijeme vašeg života, i događa se upravo sada.

U skladu s time, možemo proreći da će dugoročno nacionalistički element u socijaliziranoj religiji biti podređen ili prilagođen internacionalnom / međunarodnom  

Međunarodna religija sekularnog humanizma, o tome govori.

Da će proganjanje manjina dati  mjesta toleranciji; da će istančanije intelektualne i moralne vrijednosti doći do izražaja i postepeno izbaciti grublje oblike s njihovog dominantnog položaja u religiozno-zamišljenom socijalnom/društvenom organizmu. Možemo također, s razumnom sigurnošću ustvrditi da će ovaj proces poboljšanja biti polagan i popraćen s mnogo nasilja i patnje.

I tako dalje i tako dalje.

Sad, nemojte niti na trenutak zaboraviti kako je ovaj isti čovjek, tijekom čitave knjige govorio o potrebitosti rezanja populacije, i da je također bio visoki eugeničar, koji je vjerovao u pravo superironih da odlučuju o sudbini inferironih. Nikad nemojte zaboraviti, oni su svi eugeničari, sve velike fondacije guraju i financiraju organizacije okrenute eugenici koja danas ide pod imenom bioetike. Ono o čemu Huxley govori u ovoj knjizi, kako kontrolirati umove ljudi, danas se zove neuroznanost, neuroznanstvena metoda. Masivna znanost, širi se poput šumske vatre kako psihologija ulazi u neuroznanost, u kombinaciji s etikom. Kako kontrolirati nečiji um, bez njegovog znanja, koristeći sve znanstvene tehnike na raspolaganju, uključujući elektroniku, tehnotroniku i droge.

Nadam se da ste mnogo naučili iz večerašnjeg govora, zato jer ako ne razumijete ove stvari, nećete razumjeti ama baš ništa od onog što se događa i past ćete na sve prijevare tamo vani.

Hamish i ja želimo vam laku noć iz Ontaria u Kanadi, Bog (ili bogovi) s vama.

——————————————————————————–

Book: “Man Stands Alone” by Julian Huxley

Topics of show covered in following links:

“Council Plan For ‘Energy Police’ ” by Catherine Jacob (news.sky.com) – Jan. 30, 2009.

“Hospitals will take meat off menus in bid to cut carbon” by Juliette Jowit (guardian.co.uk) – Jan. 26, 2009.

“Get Them Hooked, Later Booked – Schools Promoting Drugs & Prison Corp. Profits” (wiseupjournal.com) – Jan. 27, 2009.

 

 

Oglasi

From → 4-ta dimenzija

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: